Hlavní strana      Zvěřina

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 1.12.2006

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Daňčí plátky v alobalu

4 plátky daňčí kýty
jalovčičky drcené
4 větší cibule
8 plátků slaniny (může být i prorostlá anglická)
4 žampióny
sůl, pepř
sušený česnek
olivový olej
4 plátky alobalu

Plátky masa naklepeme, posypeme rozdrceným jalovcem, potřeme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice. Druhý den maso osolíme. opepříme, posypeme sušeným česnekem a můžeme ještě okořenit kořením na divočinu. Na alobal dáme plátek slaniny, nakrájenou cibuli, plátek masa, na něj cibuli, nakrájený žampión, který jsme trošku osolili a nahoru plátek slaniny. Alobal dobře uzavřeme a dáme na plech. Pečeme 1,5 hodiny, potom alobal nahoře rozděláme (roztrhneme) a pečeme ještě asi 0,5 hodiny, až je slanina dozlatova.

Nejpopulárnější blogy receptů recept ze Zvěřinové kuchařky