Hlavní strana        Vnitřnosti

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 27.3.2014

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuřecí játra na cibulce

400 g kuřecích jater
1 velká cibule
drcený kmín
sůl, pepř

Očištěná drůbeží játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a na krájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme na jemné plátky nebo kostičky, osmahneme na tuku do růžova, přidáme připravená játra, okmínujeme a opepříme, opečeme a krátce podusíme pod poklicí. Udušená játra nakonec mírně osolíme.

Vhodné přílohy: chleba, různě upravené brambory, rýže, zeleninové saláty.

Nejpopulárnější blogy receptů