Hlavní strana      Ryby

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 28.02.2017

Aktualizováno :
28.02.2017

Ajina kuchařka
© 2001
  

NAVRCHOLU.cz

Kapr na leču

4 porce kapra
sůl, pepř
mletý kmín
hladká mouka
mletá paprika
1 klobása
1 cibule
1 paprika
4 rajčata
2 stroužky česneku
bazalka

Osušené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme ve směsi mouky s paprikou, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a lehce opečeme po obou stranách. Porce vyjmeme z pánve a dáme stranou do tepla. Na tuk po kapru dáme nakrájenou cibuli, orestujeme a až je sklovitá přidáme na proužky nakrájenou papriku a nakrájenou klobásu, opečeme. Potom vložíme nakrájená oloupaná rajčata, osolíme, dáme trošku drceného kmínu a saturejky, krátce podusíme. Přidáme prolisovaný česnek, podlijeme trochou vody, vložíme porce kapra a dusíme až je kapr měkký.

Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.