Hlavní strana       Zelenina       Hovězí maso

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 7.4.2013

Aktualizováno :

Ajina kuchařka
© 2001
_______________

Doporučuji
tlakové hrnce
z e-shopu Tescoma.cz!
_______________

[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Hovězí pečeně na zelenině

4 plátky zadního hovězího
sůl, pepř
1 větší cibule
1 lžíce hladké mouky
1 velká cibule
1 balíček mražené zeleniny
2 lžíce sádla

Hovězí plátky osolíme, opepříme .
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmažíme na sádle, až začne zlátnout, přidáme plátky masa, krátce z obou stran opečeme, zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou a osolíme. Zalijeme vývarem nebo vodou, rozmícháme, vsypeme sáček zeleniny a necháme povařit. Nakonec dochutíme solí a pepřem, můžeme přidat stroužek česneku.

Příloha: rýže, těstoviny, špecle, vařené brambory.

Nejpopulárnější blogy receptů