Hlavní strana       Hovězí maso

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 12.5.2011

Aktualizováno :
27.08.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Hovězí na hrášku

4 plátky zadního hovězího
sůl, pepř
hladká mouka
1 velká cibule
1 plechovka sterilovaného hrášku
tuk

Hovězí plátky osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
V tlakovém hrnci na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a z obou stran opečeme, tak aby se nepřipálila mouka, podlijeme nálevem z hrášku a vodou, hrnec uzavřeme a dusíme 45 minut. Když je maso měkké, přidáme hrášek, podle potřeby dosolíme a už jen přivedeme k varu a vypneme.

Příloha: rýže, těstoviny, špecle, vařené brambory.

Nejpopulárnější blogy receptů