Hlavní strana      Houby

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 19.3.2005


Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Žampiónové zapékanky

500 g žampionů
sůl, pepř
1 bageta nebo rohlík
200 g tvrdého sýra
kečup

Žampióny očistíme a nakrájíme na proužky, v hrnci okořeníme pepřem a solí
podusíme na oleji za občasného míchání asi 15 minut.
Bagetu rozkrojíme podélně a potom napůl, takže nám vzniknou čtyři části, ty rovnoměrně pokryjeme hotovými žampióny. Tvrdý sýr nastrouháme a posypeme jím žampióny, takto připravené bagety položíme na plech a necháme je zapéct v troubě, jakmile se sýr rozteče,  podáváme potřené kečupem.

Nejpopulárnější blogy receptů