Hlavní strana      Drůbež

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 13.10.2015

Aktualizováno :
13.10.2015

Ajina kuchařka
© 2001
[CNW:Counter]  

NAVRCHOLU.cz

Kuřecí karbenátky s celerem

kuřecí prsa (v poměru k celeru 3:1) 3 prsíčka
celer (v poměru ke kuřeti 1:3)
1 čtvrtka většího celeru
kurkuma - 1/2 polévkové lžíce
olej
1 žloutek
sůl, pepř
drcený kmín
1 stroužek česneku
strouhanka

Maso přes noc marinujeme nakrájené na kostky v kurkumě a oleji. Po vytažení z oleje necháme na pánvi okapat a potom maso umeleme i stroužek česneku a přidáme umletý (jemně nastrouhaný) celer. Spojíme žloutkem a přidáme ostatní koření dle chuti. Uděláme placičky a obalíme ve strouhance. Do pánve slijeme zbytek marinády a na ní smažíme malé karbenátky do zlatova.

Příloha: vařené brambory nebo bramborová kaše, celerové hranolky.
 

Nejpopulárnější blogy receptů      http://www.kookbook.cz