Hlavní strana      Ryby

 
 Seznam dle kategorií

 Menu

 Koření

 Rady a nápady

 Povídání

 Doporučuji

 Návštěvní kniha

 Vloženo 28.02.2017

Aktualizováno :
28.02.2017

Ajina kuchařka
© 2001
  

NAVRCHOLU.cz

Kapr na kmíně

4 porce kapra
sůl
kmín
15 g hladké mouky
30 g plátky másla

Osušené porce kapra osolíme, posypeme kmínem, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a zvolna opékáme po obou stranách. Opečené měkké porce vyjmeme na nahřáté talíře. Tuk poprášíme moukou, uděláme světlou jíšku a zalijeme vlažnou vodou, prošleháme aby nevznikly hrudky, osolíme a provaříme. Ke konci varu přidáme kousek másla, odstavíme a mícháme do rozpuštění másla.

Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a polijeme omáčkou.